Nyhedsbrev – April 2024

Rettet:
Afsnit om læsjl rettet, så der fremgår bestillingslink. Tidligere fremgik det, at man afventede endelig aftale med leverandøren.

 

Proces for udbedringer 
Foreningen er så småt ved at være færdig med vindues- og altanprojektet. Den sidste mangelgennemgang er foretaget og rådgiver er ved at gennemgå alle de indsendte mails for at vurdere, om det er mangler, der hører under entreprenørens ansvar og dermed, at det er entreprenøren, der skal udbedre. Vurderer rådgiver, at det ikke er enteprenørens ansvar, vil det være op til andleshaver selv, at få arbejdet, som altså ikke vurderes at være en mangel, udbedret.  

Der er en del, der har udfordringer med deres franske altandøre. Denne problemstilling er forelagt entreprenøren (Hovedstadens) og leverandøren (IdealCombi), og begge mener udfordringen skyldes manglende udluftning. Bestyrelsen har i samråd med rådgiver og entrepriseretsadvokat besluttet at få en tredjepartsvurdering fra en uafhængig ekspert.  

Maling i forbindelse med skader har ikke været en del af entreprisen med Hovedstadens, hvorfor der er indgået aftale med et mindre malerfirma. Får du godkendt mangler i forhold til malerarbejde, vil du få kontaktoplysninger på maleren og skal selv aftale tider for udbedring. 

Hvis der opdages fejl eller mangler fra nu af må man meget gerne tage billeder og gemme til, når der til efteråret kommer en 1-årsgennemgang. 

Opdager man noget, som man mener er akut, skal man sende en mail til bestyrelsen og ART-TEK. 

 

Læsejl 
Bestyrelsen har langt om længe fået godkendt, at der må opsættes læsejl på altanerne. Læsejlene skal købes hos en bestemt leverandør i den af foreningen, valgte farve. For bestilling se nyhed om altansejl på foreningens hjemmeside:  https://skoleholdergaarden.dk/altansejl/

Økonomi på vindues- og altanprojektet 
Eftersom projektet er mere eller mindre færdigt, har bestyrelsen fået forelagt regnskabet for entreprisen. Projektet er afleveret til den aftalte entreprisesum samt ca. 1 % af entreprisesummen i uforudsete omkostninger og tilvalg, herunder ny belysning i gården – sædvaneligt ligger uforudsete omkostninger tættere på 10 – 15 %. Projektet ser altså ud til at slutte væsentligt under det på generalforsamlingen godkendte budget. 

 

Scroll to Top