Lån & Leje

Trailer, Ladcykel, fælleshus eller degnekælderen

Trailer

Ejendommen har en trailer, som man som beboer har mulighed for at låne. Det er ejendomskontoret som står for udlån. De modtager bookingen og kontakter dig.

Ladcykel

Foreningen råder nu over to Christianiacykler som foreningens beboere kan låne. For at låne en af cyklerne skal man sende en bookinganmodning til ejendomskontoret, ved nedenstående formular og ejendomskonteret vil derefter kontakte dig såfremt den ønskede cykel er ledig den dag. Nøglen til cyklen skal hentes på ejendomskontoret i dettes åbningstid.

Der gøres opmærksom på at hver cykel lånes uafhængigt af hinanden og at de har hver deres bookingskema. Cyklerne kaldes og er markeret 1 og 2. Hver venligt opmærksom på at du tager den rigtige cykel.

Fælleshus & DEGNEKÆLDEREN

Herunder får du et overblik over de praktiske informationer om Fælleshuset.

Fælleshuset er, grundet Corona, lukket på ubestemt tid.

Degnekælderen er lukket indtil anden information offentliggøres.

OBS! Har du spørgsmål? Så skal du kontakte: faelleshuset@skoleholdergaarden.dk

Booking af Fælleshuset
Først kan du kigge i kalenderen om Fælleshuset er ledig i den periode du gerne vil leje det. Hvis det er ledigt, kan du booke det på to måder.

  • Du kan udfylde formularen her på siden for at sende en forespørgsel på booking. Det er kun en forespørgsel indtil du har modtaget en bekræftelse på mail fra fælleshusudvalget.
  • Du kan også møde op i Fælleshuset en torsdag i de lige uger mellem kl. 19 og 20 og booke fælleshuset her.

Bemærk, at din booking frafalder, hvis ikke du har været forbi Fælleshuset og betale din leje senest to uger efter du har fået bekræftet din booking (se Betaling forneden).

Betaling
For at betale din leje, skal du møde op en torsdag i de lige uger i fælleshuset mellem kl. 19 og 20. Hvis du ikke har betalt din leje to uger efter bookingen, frafalder din reservation. Vi tager kontanter og Dankort, men ikke MobilePay.

Pris
Fælleshuset:

  • Et døgn: Kr. 400,-
  • Weekend: Kr. 1000,-

Degnekælderen:

  • er lukket

Depositum
Torsdagen(i de lige uger) inden lejen starter skal du møde op i Fælleshuset og betale depositum på kr. 2000,-. Du får samtidig nøglen udleveret.

Depositummet kan enten betales kontalt eller med dankort. Vi har kun mulighed for at tilbagebetale depositum på samme måde, som det er betalt. Er der betalt med kort bliver pengene tilbagebetalt på samme kort (Vi har ikke mulighed for andet).

Lejeperiode

  • Et døgn: Kl. 10.00 – kl. 10.00
  • Weekend: Fredag kl. 10.00 – mandag kl. 10.00

Indgang til gården for gæster
Fælleshuset: Ved Skoleholervej 35 er der en knap på dørtelefonen med teksten (Fælleshuset). Her kan gæsterne ringe på og du kan lukke dem ind fra en dørtelefon i fælleshuset. Husk at tage hensyn til beboerene i nummer 35 – opgangen er til hurtig gennemgang for gæster, ikke til ophold!

Degnekælderen: Når du afholder arrangmenter i Degnekælderen, må du selv sørge for at lukke dine gæster ind – enten igennem din egen opgang eller gennem en af portene ved siden af Degnekælderen.

Udstyr til rådighed
Du kan se hvad der er til rådighed her.

Nøgler
I Fælleshuset er der nøgler til følgende:

  • Toilet i gården overfor fælleshuset.
  • Nøgle til at komme ind og ud af opgangen ved Skoleholdervej 35.
  • Nøglebrik så du kan køre ind i gården og læsse af/på.

Hvis noget går i stykker
Hvis service eller lign. går i stykker, skal du efterlade det på køkkenbordet når lejemålet er slut og notere det på inventarlisten. Beløbet fratrækkes depositummet.

Rengøring
Klik her, for at se hvad der skal gøres rent.

Scroll til toppen