Information om vindues- og altanprojektet fra Hovedstadens

Hovedstadens hjemmeside om vindues- og altanprojektet

Hovedentreprenøren har lavet en hjememside, hvor der løbende vil blive lagt informationer og opdateringer om projektet op. For at komme ind på hjemmesiden, skal der bruges et kodeord. Nedenfor kan du finde link og kodeord så du kan se informationerne:

 

FAQ om projektet

Hovedstadens Bygningsentreprise og ArtTek har endvidere lavet en FAQ, hvor du kan få svar på diverse praktiske spørgsmål om projektet. Den kan du finde her.

 

Rydning af areal omkring arbejdssted

Rådgiver, ArtTek, har bedt os gøre opmærksom på, at det er vigtigt, at ryddet omkring arbejdsstederne på de varslede datoer (iht. 14- og 3-dags varslinger).

Er der ikke ryddet iht. varslingerne risikerer du at modtage en regning for den nødvendige rydning, da foreningen faktureres herfor af entreprenøren.

På de varslede datoer skal derfor være ryddet som følger: Der skal være ryddet på vinduesplader, under brystningen, samt fjernet løst inventar, reoler mm og gulvtæpper til og med en meter fra vindue. Endvidere skal gardiner, persienner mv. og beslag til samme fjernes. 

Er du i tvivl om hvor meget du skal rydde før håndværkerne kommer, så kan Bent fra ArtTek (bjh@art-tek.dk) eller Ejendomskontoret kontaktes.

 

Scroll to Top