Om Skoleholdergården

Læs om os ejendommen, foreningen og boligerne

Ejendommen og foreningen

A/B Skolderholdergården af 1997 ejer og driver ejendommen beliggende:
Præstelængen 2-32, Skoleholdervej 33-37, Degnestavnen 1-37 og Birkedommervej 56-64, 2400 København NV.

Ejendommen består af 391 andels- og lejelejligheder og 6 erhvervslejemål. Alle lejligheder har tilknyttet loftsrum og adgang til cykelkælder. Hvis det ønskes kan der også gives adgang til barnevogns- og knallertskur i gården. 

Udover det, er det også muligt at leje en af de 14 garager, 54 parkeringspladser eller 36 kælderrum foreningen råder over. I forenigen er der desuden 9 vaskeriet som alle lejere og andelshavere har adgang til og kan benytte mod betaling gennem det online vaskesystem, der også tilbyder online reservation. 

Foreningen råder også over to udlejningslokaler, der kan lejes til private arrangementer. Det ene er et hus i gården, med plads til ca. 90 personer og det andet er et nyrenoveret lokale med plads til ca. 15-20 pesoner. Der er også fælles cykelværksted med højtrykspumpe og ophæng til cykler. 

Foreningen ledes af en generalforsamlingsvalgt bestyrelse som er bistået af en professionel administrator.

Oplysninger om bestyrelsens sammensætning og foreningens administrator kan findes under punktet, "kontakt" i venstre side af hjemmesiden. Her finder du også information om hvordan du kontakter ejendomskontoret.

Om boligerne

I ejendommen er der 391 lejligheder. Størstedelen er andele og de resterende er lejere. Andelsboligforeningen sælger lejelejlighederne som andelsboliger, når de frigøres fra deres lejemål.

De fleste lejligheder har en størrelse på mellem 54 og 79 kvadratmeter. Enkelte lejligheder er slået sammen og har dermed et større areal. Indretningen i boligerne er meget forskellig, blandt andet fordi det påhviler andelshaverne at forestå vedligeholdelse og fornyelse af andelsboligerne indvendigt, herunder for eksempel renovering af køkkener og badeværelser.

Alle lejligheder, med enkelte undtagelser, der er beliggende over 1. sal har altan. Nogle altaner vender ind mod gården og nogle vender ud mod gaden.

Her er en plantegning fra én af vores 2 værelses lejligheder, som er dem vi har flest af
Scroll to Top